Styremedlem

Linda Otnes Henriksen

Linda Otnes Henriksen - ordførerkandidat for Arbeiderpartiet til kommunevalget 2023.
Stolt av å bo i verdens beste kommune og brenner for å bidra med utvikling av kommunen og lokalsamfunnet vårt :)

Linda Otnes Henriksen

Linda - ei aktiv og engasjert lokalpolitikerdame og ordførerkandidat :)

Siden barndommen har jeg engasjert meg i politikk og nærmiljø, og jeg er fortsatt veldig opptatt av å være en aktiv lagspiller i samfunnet vi lever i. Jeg er født i 1979, gift med Preben og har to døtre på fem og seksten år. Jeg er utdannet adjunkt og jobber til daglig som lærer, noe jeg har gjort siden 2004. 

Jeg er medlem i både kommunestyre og formannskap og har vært det siden 2004. Har sittet en periode i fylkestinget.

Jeg har varierte interesser og liker å være sosial. Jeg er glad i hest og dyr, glad i å være sosial med venner og med familien min. Jeg er også veldig glad i matlaging og tradisjoner. Jeg liker å være på hytta vår i Atndalen, og jeg liker å ta en tur ut i verden.

Mitt mål er hver eneste dag å bidra til at kommunen vår skal være det beste stedet å bo for mennesker i alle aldersgrupper. I tillegg er det viktig at vi har fokus på å være en attraktiv og inkluderende kommune for alle som legger besøket sitt hit. Vi må følge opp det mangfoldige næringslivet vårt og jobbe aktivt for å lytte til innbyggerne våre. Vi skal gi riktige, og gode tjenester. I tiden fremover blir økonomi en av de viktigste sakene vi skal jobbe med. 

Jeg vil også bruke min tid aktivt mot næringsliv og innbyggere - være tilstede og være delaktig i samfunnet vårt. Jeg er en sosial person som liker å delta på det som er av aktiviteter. Det er både viktig og meningsfylt. I tillegg så treffer man så mange hyggelige mennesker, og man får stiftet nye bekjentskaper. 

Jeg vil være der folk er og tilrettelegge for gode og tilgjengelige møteplasser og dialog. Forslag og synspunkter må aktivt tas tilbake til den politiske agendaen. Gjennom konstruktiv og åpen kommunikasjon og dialog legger vi til rette for godt samarbeid på tvers, noe som for meg er viktige nøkkelprinsipper for å lykkes i arbeidet med å videreutvikle kommunen vår. Det er også viktig å bruke våre fylkes- og stortingspolitikere til å løfte saker som er viktige for oss lokalt. Det har vi god tradisjon for å gjøre. 

Jeg håper velgerne gir meg tillitt til å være Stor-Elvdal sin stolte ambassadør både i kommunen og på vegne av kommunen.