Sekretær

Jan Erik Hageler Lingjerde

Jan Erik Hageler Lingjerde

Født og oppvokst på Koppang. Mange år i «utlendighet» med utdannelse i Oslo og Bergen og jobb i næringslivet i Oslo-området. Stiftet familie med kone og to barn i Bærum og flyttet tilbake til Koppang i 1988. Utenom jobb var jeg flere år aktiv i det lokale kulturliv inntil politikken fanget min interesse. Stor-Elvdal er en kommune med mange muligheter til tross for et synkende folketall. Det er lokalpolitikken som interesserer meg mest og nærings- og helsepolitikk står mitt hjerte nærmest. Jeg har sittet 4 år i kommunestyret og vært leder i utvalget for skole, helse og omsorg og Rådet for likestilling av funksjonshemmede. I inneværende periode er jeg nestleder i Kontrollutvalget og Rådet for likestilling av funksjonshemmede. (RLF)
Jeg ønsker å arbeide for at Stor-Elvdal skal være en attraktiv kommune å bo og arbeide i. Viktig å ta vare på våre innbyggere og eksisterende næringsliv. Samtidig må det arbeides aktivt for å legge forholdene til rette for å skape nye arbeidsplasser.
Jeg er opptatt av en aktiv pensjonisttilværelse og vil arbeide for en meningsfylt eldrepolitikk hvor vi kan utnytte de eldre sin kompetanse og arbeidslyst.